Riemukas ryhmärämä – VISIO

 Markkinointiosuuskunta VisioMarkkinointiosuuskunta VisioMarkkinointiosuuskunta Visio

Kevät tuoksuu jo ilmassa, ja sormet ovat ristissä takatalven torjumiseksi. Kouluaamut sarastavat valoisempina, ja aurinko tuo tullessaan huiman latauksen energiaa tiimitoimintaan.

Noin vuosi sitten keväällä Markkinointiosuuskunta Visio otti ensiaskeleitaan tiimiyrittäjyydessä. Hieman yli 20-henkinen, intoa puhkuva markkinoinnin opiskelijoista koottu ”ryhmärämä” suunnitteli ja toteutti Linnoituksen Kevät 2014 -tapahtuman alusta loppuun asti. Samana vuonna, 27. elokuuta 2014, Vision toiminta, ja ennen kaikkea osuuskunnan nimi virallistui, ja yhteinen matka polkaistiin käyntiin rohkein ja tavoitteellisin mielin. Ja sitä tunnelmaa haluamme ylläpitää jatkossakin.

Mistä on Markkinointiosuuskunta Visio tehty? Opiskelijoista, tiimihengestä, rohkeudesta ja oppimisen halusta. Naurusta, kunnianhimosta, monipuolisuudesta ja yrityshenkisyydestä. Siitä on Markkinointiosuuskunta Visio tehty.

Visiossa on tänä päivänä 22 markkinointiin suuntautunutta liiketalouden opiskelijaa. Opiskelemme osuuskuntamuotoisesti tiimiyrittäjinä, mikä mahdollistaa hyvin käytännönläheisen oppikokemuksen. Tarjoamalla oman alamme palveluita yrityksille saamme arvokkaan kosketuksen liike-elämään jo opintojemme aikana. Kirjavaan joukkoomme mahtuu monipuolista tietoa, taitoa ja osaamista graafisesta suunnittelusta, valokuvauksesta, tiimityöskentelystä, esiintymisestä, promootio- ja myyntityöstä, sekä johtamisesta. Päivitämme aktiivisesti osaamistamme monipuolisin keinoin yhdessä, itsenäisesti, ja tietotaitoa eteenpäin jakaen.

Vaikka taipaleemme ei ole vielä edes vuoden vanha, on kuljetulla opintiellä ehditty poimimaan useampia oppeja tulevaan ja käytäntöön vietäväksi. Projektitöitä on kertynyt hyvässä tahdissa, ja jokaisesta on opittu aina jotain uutta. Yhdessä koetut ylä- ja alamäet (sekä liukumäet) ovat hitsanneet puolestaan tiimiämme entistä hanakammin yhteen. Yhteinen työskentely ja vastuu, onnistumiset ja kompastumiset, tekevät meidän arjestamme Saimaan ammattikorkeakoululla mielenkiintoista, eläväistä ja huumorilla höystettyä.

Lämpöisemmät kelit häämöttävät edessä päin, ja Vision kevät näyttää aurinkoiselta: luvassa on muun muassa huhtikuussa järjestettävä Lappeenranta GP 2015 -tapahtuma. Nyt on oivallinen hetki toivottaa Sinut tervetulleeksi blogiimme, jonka tavoitteena on avata arkeamme ja kuulumisiamme vaihtuvien blogikirjoittajien voimin. Toivottavasti kevät tuo tullessaan jälleen hienoja kokemuksia ja porskuttelua eteenpäin positiivisin ja idearikkain mielin!

Tiimiyrittäjyys on hieno mahdollisuus, joka vaatii rohkeutta, avoimuutta, naurua ja draivia (myös Google Drivea). Mitä sinä lisäisit?

Joulupiparit

Anna-Sofia
anna-sofia.lassila@movisio.fi

Jätä kommentti